NOSTOPALVELU JA KAPPALETAVARANOSTOT INKOO, KIRKKONUMMI, ESPOO, Karjaa, SEKÄ KOKO LÄNSI-UUSIMAA

Trans J. Nummelin tarjoaa myös erilaiset nostotyöt alueella Karjaa, Espoo, Kirkkonummi ja koko Länsi-Uusimaa. Käytössämme on 16,5 tonnimetrin nosturi, jolla siirtyvät esimerkiksi kattotuolit, kattotiilet ja muut raskaat kuormat esimerkiksi rakennustyömailla. Olemme kuljetuspalveluiden ja nostopalveluiden vahva ammattilainen. Olemme toimineet vuodesta 2008 ja nostaneet tuhansia kiloja ympäri Suomen.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

Pitkä kokemus ja VAHVA kalusto

Toteutamme kaikki nostotyöt / kappaletavaranostot pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella sekä vahvalla ammattikalustolla. Huolehdimme aina niin nostokuorman kuin ympäristönkin turvallisuudesta. Kymmenestä metristä nosturimme nostaa 1 000 kg ja auton vierestä 3 500 kg. Pyydä tarjous nostopalvelusta / kappaletavaranostoista alueella Karjaa, Espoo, Kirkkonummi ja koko Länsi-Uusimaa.

LAADUKAS ja ammattitaitoinen NOSTOPALVELU / KAPPALETAVARANOSTOT INKOO, KIRKKONUMMI, ESPOO, Karjaa, SEKÄ KOKO LÄNSI-UUSIMAA

Trans J. Nummelin tarjoaa laadukkaat nostopalvelut ja kappaletavaranostot alueella Inkoo, Espoo, Kirkkonummi, Karjaa, Veikkola, Vihti, Nummela, Lohja, Fiskari, Siuntio ja lähialueet.